IF Brommapojkarna 3

Referat: Ursvik IK 1 - IF Brommapojkarna 3

Hej!
Första segern mot Ursvik! Och på vilket sätt...
Vi började riktigt dåligt med obefintlig inställning och dålig attityd så Ursvik dominerade de första 30 minutrarna och gick välförtjänt upp till 2-0. Vi bytte lite positioner och spelare och helt plötsligt fick vi tryck på Ursvik. Filip tryckte in 1-2 på en fin kontring där Hadi passade snyggt snett inåt bakåt och sedan gjorde Hadi själv 2-2 på ett skruvat skott i bortre hörnet och vi gick lite oväntat till halvtidspaus med 2-2 och positiva tankar. Helt annat spel i andra halvlek då vi dominerade markspelet med snabbt passningsspel och där vi tog oss fram till målchans i princip i varje anfall. Carl sköt in 3-2 efter fint kombinationsspel och en bra genomlöpning och Melle tryckte in 4-2 med ett hårt markskott och det såg riktigt bra ut med 10 minuter kvar.
Då kom Ursvik upp i ett av få farliga anfall i andra halvlek och nu var det deras tur att spela snett inåt bakåt för ett fint avslut till 4-3 och det blev lite nervöst. Dock höll vi positionerna bra, flyttade upp spelet, Theo gjorde en räd från backlinjen och fixade en hörna som Patrik till slut dundrade in slutresultatet på till 5-3 och sedan var det slut.
Vi glömmer de första 30 minutrarna men efter det är det stort beröm till hela laget för bra attityd och inställning. Vi vänder matchen mot ett bra lag vilket betyder att vi är också rätt duktiga. Lite extra beröm till mittbacksparet Theo & Wille samt till Carl & Robbie som "sittande" mitfältare. Framåt såg det bra ut de sista 60 minutrarna med beröm till hela laget för en stark insats och fint spel. Nu kör vi på med bra träningsnärvaro till veckan och så tar vi i ordentligt på träningarna.